FLAVON Семеен пакет

323,00 лв.

FLAVON Семеен пакет включващ – Flavon Kids, Protect, Green, Max. Най-изгодният пакет за цялото семейство!

FLAVON KIDS ФЛАВОН КИДС

Естествени витамини за деца, бременни и кърмещи майки.

Налично

FLAVON GREEN ФЛАВОН ГРИЙН

Редовната консумация на зеленчуци е важна и неизбежна част от здравословното хранене. Зеленчуците доставят на тялото ни основни хранителни вещества, фибри и витамини и оказват благоприятен ефект върху общото ни благосъстояние. Flavon Green е революционен продукт, истинска иновация за консумация на зеленчуци, която прекроява предишните навици.

Налично

FLAVON MAX ФЛАВОН МАКС

Начинът на живот на 21-ви век, включително увеличаващ се ежедневен стрес, замърсена среда и недостиг на хранителни вещества, има изключително лоши ефекти върху нашето тяло и организъм. Нашето тяло се нуждае от помощ, за да може да спечели тези негативни ефекти.

Налично

FLAVON PROTECT ФЛАВОН ПРОТЕКТ

Докато остаряваме, ние сме изложени на все повече стрес и затова е важно да обърнем внимание на предупредителните знаци на нашето тяло и да бъдем защитени от вредните външни въздействия. Flavon Protect може да бъде ключът към тази сигурна защита.

Налично

 • Доставка до 3 работни дни
 • Безплатна доставка над 119 лв.
 • Преглед при получаване
 • Възможност за плащане с карта

FLAVON KIDS ФЛАВОН КИДС

За да има балансирана, разнообразна диета, всички се нуждаят от плодове, зеленчуци и антиоксиданти с естествен произход. Това важи особено за деца, бременни и кърмещи майки.

Хранителните нужди на децата значително се различават от тези на възрастните, така че трябва да обърнем специално внимание на диетата им. Подбрахме съставките, които допринасят за здравословния растеж на детето и са много полезни и по време на бременност. Освен плодове, продуктът съдържа специално разнообразие от добавени витамини и фолиева киселина, които също са важни на тези етапи от живота.

Поради вкусния вкус, мирис и консистенция, дори и най-малките деца с удоволствие го консумират. Компонентите му завършват едностранната диета, която децата често имат с оптимален състав и количество.

Препоръчва се консумацията на Flavon Kids

 • за деца, бременни и кърмещи майки
 • ако детето ви не консумира достатъчно плодове
 • защото съдържа веществата, необходими за растящия организъм
 • защото добавяме витамини, за да го направим още по-ефективен

Препоръчителен дневен прием: деца на възраст между 2 и 4 години трябва да приемат по една мерителна лъжица на ден, докато деца на възраст между 5 и 10 години трябва да приемат същото количество два пъти на ден след хранене. Бременните майки трябва да приемат по една лъжица два пъти дневно от втората половина на бременността.

FLAVON GREEN ФЛАВОН ГРИЙН

Flavon Green осигурява положителните физиологични ефекти на зеленчуците по сложен начин. Включените зеленчуци ни помагат да поддържаме балансирана диета, богата на витамини, минерали, антиоксиданти и фибри.

Въпреки че многобройните изследвания доказват, че редовната консумация на зеленчуци защитава здравето ни, само няколко души консумират необходимото количество всеки ден. Flavon Green може да бъде решението, защото можем да покрием значителната част от ежедневния прием на зеленчуци с продукт, съставен от само добре подбрани висококачествени съставки.

Консумацията на Flavon Green се препоръчва за възрастни

 • които не могат да осигурят достатъчния прием на зеленчуци
 • които смятат за важно непрекъснато приемането на витамини и минерали от чист източник
 • които биха искали да консумират зеленчуци в нова форма, която не са опитвали преди
 • които са съзнателни потребители, като част от съвременната диета

Препоръчителен дневен прием: 1 мерителна лъжица веднъж или два пъти на ден след хранене. Можете да намерите мерителната лъжичка, опакована с нашия продукт.

FLAVON PROTECT ФЛАВОН ПРОТЕКТ

Един от основните стълбове за поддържане на тялото ни е балансираната и разнообразна диета, приемът на растителни вещества, минерали и витамини, които могат да бъдат частично осигурени чрез редовна ежедневна консумация на плодове и зеленчуци.

Добрата диета е особено важна, ако сме имали неадекватна диета в по-ранен етап от живота си, преди това сме били пристрастени към лошите хранителни навици или сме били жертва на ограничени възможности. Благодарение на съставките си, Flavon Protect може да направи диетата ни разнообразна и да защити тялото ни.

Препоръчва се консумацията на Flavon Protect

 • за хора на средна възраст, до по-старото поколение
 • ако смятате, че тялото ви се нуждае от повече защита
 • ако искате да консумирате плодове в концентрирана форма
 • ако искате да се насладите на синергията на специалните съставки

Препоръчителен дневен прием: възрастните трябва да приемат 1 мерителна лъжица веднъж или два пъти на ден след хранене. Можете да намерите мерителната лъжичка, опакована с нашия продукт.

FLAVON MAX ФЛАВОН МАКС

Поради подбраните си съставки, които имат увеличено количество растителни вещества, нашата хранителна добавка категория Premium е идеалният избор за свръхстепен организъм.

Flavon max + може да бъде неразделна част от разнообразна диета, тъй като това е сложна, естествена, висококачествена диетична добавка, съдържаща внимателно подбрани съставки.

Консумацията на Flavon max + се препоръчва за тези

 • които обръщат допълнително внимание на психическото и физическото си състояние
 • които са изложени на по-голям оксидативен стрес
 • които имат взискателна работа и не ядат редовно
 • които са подложени на постоянен стрес и работят 12-16 часа на ден

Препоръчителен дневен прием: 1 мерителна лъжица два пъти на ден след хранене. Можете да намерите мерителната лъжичка, опакована с нашия продукт.

FLAVON KIDS ФЛАВОН КИДС

Тегло 0.24 kg
Марка

FLAVON GREEN ФЛАВОН ГРИЙН

Тегло 0.24 kg
Марка

FLAVON MAX ФЛАВОН МАКС

Тегло 0.24 kg
Марка

FLAVON PROTECT ФЛАВОН ПРОТЕКТ

Тегло 0.24 kg
Марка

Свързани продукти

Промо

Комплекти

FLAVON PEAK FUTURE & VEGGIE

323,00 лв.
Промо

Комплекти

FLAVON PEAK FRUIT & VEGGIE

323,00 лв.
Промо

Комплекти

FLAVON PEAK FUTURE & FRUIT

323,00 лв.
Промо

Комплекти

FLAVON Семеен пакет

323,00 лв.